Nyheder

  Se vores nyhedsarkiv her.

Aalborg Zoo årskort: Medlemsfordele og medlemsbetingelser samt købsbetingelser

Medlemsfordele
Med et årskort til Aalborg Zoo har du fra udstedelsesdatoen og 12 måneder frem fri entré til haven året rundt – flere gange om dagen, hvis du vil. Desuden har du i kortets løbetid ét gratis besøg i:

 • Givskud Zoo
 • Jesperhus Feriepark
 • Odense Zoo
 • Ree Park - Ebeltoft Safari

Du får 50 % rabat på entrébilletten til:

 • Nordsøen Oceanarium
 • Aqua Akvarium & Dyrepark
 • Tivoli Friheden
 • Kristiansand Dyrepark (Norge)
 • Borås Zoo (Sverige)
 • Hannover Zoo (Tyskland) 

Masser af oplevelser året rundt
Med et årskort kan du deltage i en årlig grillaften og en morgenvandring kun for årskortholdere, og du kan tage en ven gratis med i Zoo i den særlige årskortweekend. Du får 10% rabat i ZooShoppen og i Aalborg Zoos kiosker og spisesteder. Du kan herudover deltage i masser af forskellige arrangementer året rundt. Vi vil også hele året sende vores årskortholdere specielle tilbud samt muligheder for specialoplevelser i Aalborg Zoo.

Rabatter til andre Zoos og akvarier
Aalborg Zoos årskort giver dig også 15 % rabat på entrébilletten hos medlemmerne af DAZA (Danish Association of Zoos and Aquaria):

 • Den Blå Planet 
 • Fiskeri- og Søfartsmuseet / Saltvandsakvariet 
 • Fjord & Bælt, Kattegatcentret 
 • Knuthenborg Safaripark
 • Randers Regnskov 
 • Skandinavisk Dyrepark 
 • Zoo København
 • Øresundsakvariet
 • Kattegatcentret

Medlemsbetingelser
Ved køb af årskort til Aalborg Zoo accepterer du følgende betingelser, som bør læses grundigt inden køb:

1)    Der findes 3 typer årskort: Årskort Voksen (12-65 år), Årskort Barn (3-11 år), Årskort Senior (65 år og derover). Børn må ikke være fyldt 12 år på tidspunktet, hvor et Årskort Barn udstedes. Det er køberen af et givent årskort, der skal dokumentere alder på købstidspunktet.

2)    Årskortet er strengt personligt og det må kun bruges af den person, det er udstedt til (årskortholderen). Årskortholderen har ansvaret for, at årskortet ikke bliver brugt af andre. Bruger andre dit årskort, medfører det, at kortet bliver inddraget og annulleret. Man får ikke årskortet tilbage ved inddragelse, og man får hverken helt eller delvist penge tilbage, hvis der sker inddragelse af årskortet.

3)    Når et årskort bliver taget i brug, tager Aalborg Zoo et billede af årskortholderen. Dette billede bliver gemt elektronisk og bliver ved besøg i Aalborg Zoo vist på en skærm, der er synlig for kontrolløren ved indgangen. Kontrolløren kan forlange at se anden gyldig legitimation.

4)    Årskortet gælder ét år frem fra den dato, hvor kortet købes. Medlemskabet ophører automatisk herefter, hvis man ikke fornyer årskortet. 

5)    Medlemskabet er bindende og kan ikke opsiges eller refunderes i gyldighedsperioden.

6)    Årskortholderen har fri adgang til Aalborg Zoo mod forevisning af gyldigt årskort, og man har adgang til andre attraktioner som beskrevet under ”Medlemsfordele” mod forevisning af gyldigt årskort. Har man ikke sit gyldige årskort med, skal man betale normal entré, som ikke bliver refunderet.

7)    Mistes årskortet, skal man straks kontakte Aalborg Zoo, så årskortet kan blive spærret. Bliver et mistet årskort, uden at der er bestilt spærring, benyttet af en anden person end årskortholderen, anser Aalborg Zoo det for at være misbrug, og årskortet vil blive inddraget. Inddragne årskort bliver ikke leveret tilbage, og de bliver hverken helt eller delvist refunderet.

8)    Hvis der er udstedt to medlemskaber i samme navn, kan det ene medlemskab blive refunderet, hvis det pågældende årskort ikke allerede er benyttet. Et medlemskab kan ikke overdrages til andre – dog kan medlemskabet ved dødsfald overdrages mod et gebyr, der svarer til entréprisen for en voksen. Gave- og erhvervsmedlemskaber refunderes ikke.

9)    Købes årskortet over internettet eller ved anden form for fjernsalg, er der, hvis årskortet ikke har været i brug, 30 dages fortrydelsesret fra købsdagen. Dog er der maksimum 14 dages fortrydelsesret fra modtagelsen af årskortet. Man skal forevise kvittering for købet, hvis Aalborg Zoo forlanger det. Man kan benytte sig af fortrydelsesretten ved at sende brev eller e-mail til Aalborg Zoo. Når Aalborg Zoo modtager brev eller e-mail om fortrydelse, bliver årskortet straks deaktiveret. Et deaktiveret årskort kan ikke genåbnes.

10)    Har du spørgsmål om årskortet, skal du henvende dig skriftligt eller telefonisk til Aalborg Zoo. Kontaktinformation findes på www.aalborgzoo.dk.

Åbningstider
1.-30. september: 10-17
Weekend / skolefridage:10-18 
Indgang lukkes en time før lukketid
Se alle årets åbningstider

Billetpriser:
1.9. - 30.12.
Voksne:
Børn 3-11 år:
Børn 0-2 år:

 155,- kr.
95,- kr.
0,- kr.

Der gives 20% rabat til seniorer, studerende samt grupper på min. 20 personer

Hent APP til iPhone og Android

Nyheder
Se vores nyhedsarkiv

Aalborg Zoo
Mølleparkvej 63
9000 Aalborg

Telefon 96 31 29 29
info@aalborgzoo.dk

Find vej

Ultimate Web