Nyheder

  Se vores nyhedsarkiv her.


Her kan du se et udvalg af dyreunger. - Der er mange flere, end vi har vist. Desuden er der også mange dyreunger fra de foregående år, som er rigtigt sjove at opleve.

2015:

August:

Nye sjældne krokodilleunger i Aalborg Zoo

For anden gang er der udklækket unger af den truede sorte kaiman i Aalborg Zoo, der stadig er den eneste zoo i verden, hvor det er lykkedes at få kaimaner til at yngle

Læs mere her.

 

Forår/sommer:

Masser af dyreunger

Se et udvalg af dejlige dyreunger. Bavianflokken er vokset meget i år, hele seks unger er det blevet til. Men også hos boergeder, kænguruer, kattalemurer, kejsertamariner, vortesvin, pingviner og kuduer er der kommet unger. Desuden kan du se tigerungen, der kom til verden i november sidste år og orangutangungen, Cinta, der nu er omkring halvandet år gammel.

Se billedgalleri her.

Januar:


Tigerunge på opdagelse

Aalborg Zoos nye Sumatra tigerunge, der nu er 2 måneder gammel, er fornylig begyndt at udforske udeanlægget. Se den livlige unge på opdagelse og ikke mindst i leg med sin mor.

Se billedgalleri her.

 

2014:

December:

 

Ny girafkalv i Aalborg Zoo

Den 4. december kom en sund og velskabt tyrekalv til verden i Aalborg Zoos girafhus. Moderen er den 14 årige girafhun Caroline, som fødte sin 7. kalv.

Læs mere og se video af fødslen her.November:

 

Hvalpe hos de afrikanske vildhunde

Den 15. november kom 7 hvalpe til verden hos de afrikanske vildhunde i Aalborg Zoo. Der er nu 3 tilbage, som er kønsbestemt til 2 hanner og 1 hun.

Læs mere her.


 

 

Lille ny hos Sumatra tigrene

Lørdag den 9. november nedkom vores 14 år gamle huntiger med en lille hantigerunge. Den lille han er godt i gang med at die hos sin mor og kan ses i rovdyrhusets inderanlæg.

Læs mere her.

 

Oktober:


Unge hos Goeldis marmoset

Aalborg Zoos Goldies marmosetter har fredag d. 24. oktober fået en lille ny unge. Det er den tredje unge parret har fået, siden vores nye avlshun kom hertil fra Stockholm. Ungen vejede fra fødslen kun ca. 50 g, svarende til vægten af et halvt æble! 

Læs mere her.


September


Unger hos kapivarerne - verdens største og måske sjoveste gnavere
 

Kapivarerne i vores Sydamerika-afdeling har fået unger - hele tre af slagsen! De er født i slutningen af september og er dermed ca. 1 måned gamle. Allerede kort tid efter fødslen spiser ungerne med, når forældrene fodres. Ellers dier de hos deres mor i 3-4 mdr..

Læs mere her.

August

Ny unge hos de røde pandaer

Den 31. juli så en lille ny rød panda dagens lys. Eller det er så meget sagt. Hun er nemlig født i en af de redekasser, der er bygget i pandaernes anlæg, og her kommer ikke meget lys ind. Pandaer føder i naturen deres unger i hule træer eller andre lignende mørke gemmesteder..

Læs mere her. 
 


Lille ny næsebjørn

Der er liv og glade dage hos Aalborg Zoos lille flok af næsebjørne. Tirsdag d. 3. juni kom en lille ny næsebjørn nemlig til verden, og for første gang i 10 år er der en unge i anlægget. Ungen kan nu ses folde sig ud i udeanlægget. 

Læs mere her.

 


Unger hos Honduras kongesnogene

Fem nye Honduras kongesnoge er kommet til verden. Den 29. juni blev æggene lagt, og den 26. august havde de små nye slanger skåret sig fri af de blødskallede æg.2008.

Læs mere her. 

 


Juli:


Girafkalv "Surprise"

Den 31. juli 2014 kom der til alles overraskelse en girafkalv til verden i Aalborg Zoo. Ingen vidste nemlig, at den unge hungiraf, Freja, var drægtig, indtil en gæst fortalte, at en kalv var ved at blive født i girafstalden, Den nye giraf er en sund og velskabt hun. Læs mere her.

Se billeder her.

 

April/maj

Pungen er fuld – to kænguruunger i Aalborg Zoo 
Lige nu kan du måske være heldig at opleve en af de to kænguruunger forlade sin pung! To af de tre avlshunner hos vestlig grå kæmpekænguru har begge 5-6 mdr. gamle unger i pungen. Ungerne er blevet mere modige, og har været udenfor pungen af og til, men de søger stadig hurtigt tilbage til trygheden.

Læs mere og se billeder her.
 

To livlige rensdyrkalve
Der er godt med liv i rensdyrgården. efter der er kommet to kalve til verden. D. 29. april blev den første kalv født, og halvanden uge senere d. 9. maj blev den anden kalv født. Rensdyrmødrene passer rigtig godt på deres kalve, og man vil af og til kunne se hunnerne jage rundt med hannen for at holde ham på afstand.

Læs mere og se billeder her. 
 

Marts

Tvillinger hos katta lemurerne

Den 9. marts fødte flokkens førerhun tvillinger, og kigger man godt efter, kan man se ungerne sidde enten på maven eller ryggen af hende. Der er dog fællespasning i en lemurflok, så når ungerne bliver ældre, kan de sagtens sidde ved en af de andre hunner. 

Læs mere her. og/eller se video. 

 

 

Se dyreunger fra 2013 her

 

Åbningstider
1. juni - 31. august: 10-19 
Indgang lukkes en time før lukketid
Se alle årets åbningstider

Billetpriser:
1.6. - 31.8.
Voksne:
Børn 3-11 år:
Børn 0-2 år:

 180,- kr.
115,- kr.
0,- kr.

Der gives 20% rabat til seniorer, studerende samt grupper på min. 20 personer

Hent APP til iPhone og Android

Nyheder
Se vores nyhedsarkiv

Aalborg Zoo
Mølleparkvej 63
9000 Aalborg

Telefon 96 31 29 29
info@aalborgzoo.dk

Find vej

Ultimate Web