Nyheder

  Se vores nyhedsarkiv her.


SamarbejdsPartner i Aalborg Zoo

Kontakt tlf: 96 31 29 29 eller mail: partner@aalborgzoo.dk

Med sine omkring 400.000 gæster årligt er Aalborg Zoo en af Danmarks største helårsåbne turistattraktioner og en væsentlig aktør i et varieret nordjysk kulturliv.

Gør en forskel for verdens dyr
Aalborg Zoo har fokus på naturbevaring og er aktiv i det internationale avls- og forskningssamarbejde med det formål at bevare truede dyrearter, så vi kan opretholde den mangfoldighed af dyr, der er på kloden. Ved at støtte Aalborg Zoo, støtter du derfor ikke bare en lokal attraktion og arbejdsplads. Du tager stilling til naturen og vores fælles ansvar for den, og din virksomhed bliver en del af et bæredygtigt program.

Glæd dig selv og dine kunder
Få mulighed for at markedsføre din virksomhed, glæde dine medarbejdere og udvikle samarbejdet med kunder og partnere ud fra en ramme af sjove og lærerige oplevelser.

En samarbejdsaftale der kan udvides efter behov
Som SamarbejdsPartner er du sikret vores grundpakke, der byder på fribilletter til medarbejdere og kunder, markedsføring i Zoo og på web, samt rabatfordele til havens restaurant og butik. Skulle du ønske at udvide din samarbejdsaftale, har vi en række fleksible tilbud, og vi står gerne til rådighed i forhold til udvikling og koordinering af arrangementer og specialaftaler.

Se/download brochuren SamarbejdsPartner i Aalborg Zoo  (pdf, ca. 6 mb) og læs mere om de mange fordele og muligheder, du har som SamarbejdsPartner i Aalborg Zoo.

 

 

 

Åbningstider
1. oktober. - 1.november: 10-16
Weekend / skolefridage:10-17
Efterårsferie: 10-17 
Indgang lukkes en time før lukketid
Se alle årets åbningstider

Billetpriser:
1.9. - 30.12.
Voksne:
Børn 3-11 år:
Børn 0-2 år:

 155,- kr.
95,- kr.
0,- kr.

Der gives 20% rabat til seniorer, studerende samt grupper på min. 20 personer

Hent APP til iPhone og Android

Nyheder
Se vores nyhedsarkiv

Aalborg Zoo
Mølleparkvej 63
9000 Aalborg

Telefon 96 31 29 29
info@aalborgzoo.dk

Find vej

Ultimate Web